Образът на великата Лили Иванова винаги е бил някак мистериозен,

...
Образът на великата Лили Иванова винаги е бил някак мистериозен,
Коментари Харесай

Взрив: Никога не сме виждали Лили Иванова такава!

Образът на великата Лили Иванова постоянно е бил някак тайнствен, мистериозен и като че ли преднамерено обособен от този на останалите. Не помним да сме я виждали на общи концерти с сътрудниците й през годините, а какво остава да я забележим гневна. Но ето, че и това се случи, а мотивът е сериозен.

Примата безусловно е отвън кожата си и изригна поради тиражираните от много време в медиите клюки, че кака й Магда била настанена от нея в старешки дом, където се оказала захвърлена на произвола.

Лили дала глас на страстите си и този път даже говорила пред съседка на кака си. Таня Тодорова живее в същата кооперация, в която живее и Магда, и излезе публично с изказване - от свое и от на Лили име.

Тодорова познава сестрата на певицата и съобщи, че в никакъв случай и по никакъв мотив Магда не е била изпращана някъде, още по-малко пък в старешки дом, приют и прочие. Тя била към момента в положително здраве, въпреки да е по-голяма от Лили и живеела в чудно обзаведен и хубав апартамент в " Банишора ".

" Не знам тези хора от кое място ги мислят сходни нелепици и какво печелят с това, само че не осъзнават ли, че нараняват с дописките си. Лили Иванова и Магда са в прелестни връзки от дълго време. Забравили са всички сръдни от предишното и постоянно се чуват и виждат. А аз самата съм очевидец на това по какъв начин Магда си живее щастливо и умерено. Оставете ги на мира ", разяснява Тодорова.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР