Образът на Танос, злодеят от Отмъстителите: Война без край, се

...
Образът на Танос, злодеят от Отмъстителите: Война без край, се
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, Танос, “Отмъстителите” и най-странното видео на президента досега

Образът на Танос, злодеят от " Отмъстителите: Война до безкрайност ", се трансфорат в мотив за най-различни " мемета " и закачки в мрежата, с което много си наподобява с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Според някои от хората на Тръмп обаче приликите сред двамата са много повече и са най-много свързани с необозримата мощност, която всеки от тях носи.

Вчера в един от менажираните от екипа на Тръмп профили в Twitter (Trump War Room) се появи едно много необичайно видео, в което президентът заема ролята на Танос и се възползва от силата му, с цел да унищожи половината живи организми на планетата.

В него лицето на Тръмп е инсталирано върху това на злодея Танос и единствено с едно тракване на пръстите си президентът заличава Нанси Пелоси и сътрудниците й, които сега водят гневна акция за импийчмънт.

Видеото се появи малко откакто Пелоси и хората й разкриха, че имат два документа, уличаващи Тръмп в нарушаване на правата му като президент.

Коментарът към видеото пък гласи, че вторият мандат на Тръмп е " неминуем " - дума, която Танос постоянно ползваше във кино лентата, с цел да да опише себе си и резултата си върху света.

Съпоставката на Тръмп със пакостник, който желае да унищожи половината галактика, несъмнено, провокира бурни реакции в мрежата, като някои показаха и терзание от маркетинговите решения на президента и екипа му. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР