Обратното броене към 2018 г. започна, а сцената под звездите

...
Обратното броене към 2018 г. започна, а сцената под звездите
Коментари Харесай

Нещо историческо ще се случи на новогодишния концерт в София!

Обратното преброяване към 2018 година стартира, а сцената под звездите в София към този момент се построява. Българската национална телевизия и Столичната община още веднъж ще ви подарят паметен концерт с благопожелание за Щастлива Нова година. Повече за празничната стратегия споделя Айше Сали, предава Българска национална телевизия.
Празничната пограма ще стартира в 22:00 часа и ще продължи до 1. Тази година водещи са Анна Ангелова, водеща на " Денят стартира с просвета " и артистът Владимир Пенев. По традиция Николина Чакърдъкова ще поведе хорото в първите минути на 2018 година

Станислав Терзиев, режисьор: В момента върви подготовката на сцената. Тази година сме подготвили по традиция от 22:00ч. да започва Хилда Казасян с Васил Петров и Ангел Заберски с Биг Бенда, по-късно минаваме през Акага и минаваме на шлагерите на лятото Михаела Филева, Дара и Християна Лоизу. Посрещаме Новата година с постоянно зелените песни на " Сигнал ". Новото нещо е часовникът, който ще отброи последните минути на 2017 година. Ще посрещнем новата година с най-голямата заря от 19 години насам. Каня всички фенове да дойдат с бенгалски огън и да ги възпламенят по време на " Многая лета ". Колкото по-големи, толкоз по-добре.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР