Обратното броене до концерта на Дейвид Гарет в София започна.

...
Обратното броене до концерта на Дейвид Гарет в София започна.
Коментари Харесай

Дейвид Гарет с грандиозен концерт в Букурещ, тръгва към България

Обратното преброяване до концерта на Дейвид Гарет в София стартира.

След супер мощния рестарт на турнето си с две дати в Букурещ, го чакаме с неспокойствие да покори зала "Арена Армеец " на 29 септември.

В румънската столица Цигуларят на дявола, както е прочут по целия свят Дейвид Гарет, бе във фантастична форма на сцената. Той се появи изцяло здрав, свирещ с лекост и предпочитание, а виртуозните му осъществявания покориха румънската аудитория.

Както в Букурещ, по този начин и в София звездата даде обещание да подари на хилядите си фенове една незабравима музикална разходка през всички жанрове.

Музикантът е прочут с това какъв брой ловко миксира музикалните стилове като предлага истински нови версии на емблематични рок класики. Под интерпретацията на магическата му цигулка пък класическата музика заживява нов живот и потвърждава образно, че обичаните от старите генерации типичен композиции могат да бъдат налични и провокиращи и за най-младите.

"За мен е вдъхновяващо да отстранявам стиловите граници

и да сплотявам поколенията със силата на хубавата музика ", споделя Дейвид Гарет за своята задача пред публиката.

Усмивки ще провокират закачките с бенда, а в най-емоционалните ще провокира даже сълзи моментът, в който Дейвид Гарет ще се разноски сред редовете, с цел да нашепва с цигулката си нежни трели на феновете, в символ на благодарност за поддръжката и любовта.

След концертите в Букурещ, правилни почитателки последваха Дейвид Гарет пред хотела му, а екип на NOVA съумя да стане единственият български ефирен екип, взел изявление онлайн от актьора при рестарта на турнето EXPLOSIVE – LIVE.

Пред микрофона той "сваля звездната маска " и споделя съкровени моменти от живота и кариерата си, както и забавни персонални възгледи. Ще можете да видите изявлението с Дейвид Гарет на 22 септември в предаването "Събуди се ".

Последни билети за концерта на Дейвид Гарет в зала "Арена Армеец " могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и онлайн тук на цени от сред 65 лева и 185 лева

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР