Обратното броене до Коледа започна и независимо дали сме от

...
Обратното броене до Коледа започна и независимо дали сме от
Коментари Харесай

Блясък. Повече блясък. Коледа!

Обратното преброяване до Коледа стартира и без значение дали сме от най-върлите почитатели на празника или пък цялата еуфория и мерки към него ни идват допълнително, няма по какъв начин да пренебрегнем това. Дните стават все по-кратки, нощите все по-дълги, а познатите коледни мелодии, които звучат на всички места, ни връщат в детството и ни навяват топли мемоари. И даже по традиция да оставяме всичко в последния миг, коледният дух на всички места към нас към този момент ни дава явен сигнал, че е време и ние да подготвим атмосферата в домовете и сърцата си в духа на празника.
В последния месец на годината времето като че ли в никакъв случай не стига, отговорностите валят едно след друго, а ние се разпокъсваме сред това да свършим всичко в точния момент и да се подготвим уместно за празника. И въпреки всичко, тъй като сме сигурни, че и вие като нас няма да си дадете мира до момента в който не прибавите най-малко щипка коледен искра към себе си, ви сервира няколко блестящи хрумвания, които да вземето наготово. Ето една стилна селекция с 4 наложителни детайла, които сигурно би трябвало да намерят място в коледния ви must-have лист!
Ето го и него!
Коледните светлини
Какво е Коледа насмалко искра и магия? Без топлите, мигащи светлинки, които да стоплят душите ни в студените дни? Този път можете да пренебрегнете обичайна декорация и да заложете на LED гирлянди, които да разположите в най-разнообразни и ексцентрични форми. Използвайте ги към прозорците, стените, а за какво не и към масата!


LED гирлянда с 40 лампички, мини звезда STRÅLA, ИКЕА, 12, 99 лева
Елхата вкъщи
Няма по какъв начин да пропуснем коледното дръвче. Без него Коледата би била невъзможна. Именно то е това магично място, от което като че ли се ражда коледната магия. Около него слагаме подаръците, както и всичките си очаквания за идната година. Дали ще изберете голяма елха или нещо по-семпло и ексцентрично, вие решавате! Изборът на играчки е голям, а в магазина на IKEА са повече от прелестни!

Изкуствено растение, коледна елха, комитет от 3 елементи FEJKA, ИКЕА, 3, 99 лева
Магията на свещите
Свещите внасят топлота, уют и романтика, а Коледата би била още по-топла и уютна вкъщи, в случай че към нас има запалена красива и ароматна свещ. Може да употребявате свещите по най-различен метод, в най-различни форми и цветове. За Коледа, несъмнено, избираме алено, златисто, бяло или сребърно. Ако развихрите въображението си, може да ги комбинирате с друга украса, да вземем за пример стъклени буркани, камъни или пък изкуствени венци.

Поставка за чаена свещ, сърце, 3 бр/к-т VINTER 2018, ИКЕА, 0,99 лева
Блясък на всички места
И несъмнено – искра, повече искра и още искра! Точно в този момент е времето да размахаме вълшебната пръчица и да разпръскаме доста искра... Защото магията е допустима единствено и само с най-малко малко искрящи нюанси и хубост!

LED декоративно осветление/3 бр/к-т VINTER 2018, ИКЕА, 9,99 лева
Декоративното осветяване е доста уместно, с цел да внесе блестящата магията в дома ни. Продуктите STRÅLA в сбирката " WINTER " на IKEA ни доставят светлина и искра в най-различни форми.

Декорация за маса, кутия STRÅLA, ИКЕА, 19, 99 лева
И да не забравяме най-важният искра – този в очите на обичаните ни хора! Затова от през днешния ден стопираме да броим дните до Коледа и започваме да прибавяме по малко искра всеки ден. Защото, когато очите на околните ни греят от благополучие, всеки ден е празник!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР