Обратното броене до боя на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

...
Обратното броене до боя на Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри
Коментари Харесай

ВИДЕО: Настръхващи и патриотични думи от Кубрат Пулев в новото промо за мача

Обратното преброяване до багра на Кубрат Пулев против Хюи Фюри тече с цялостна мощ, а най-хубавият български боксьор е изцяло подготвен за идния дуел. Той сподели усъвършенствана физика преди един от най-важните си мачове на професионалния кръг в международния бокс, а през днешния ден излезе и необикновено и надъхващо видео, отдадено на борбата, която ще се организира в " Арена Армеец " на 27-и октомври.
" " Хюи, добре пристигнал в България. Земя, пропита с кръв и смели воини. Това е моят дом. Настъпи часът да се изправиш против мен. И аз ще победя ", споделя Кобрата в промоционалното видео, което за броени минути събра десетки хиляди гледания в обществените мрежи.

Във видеото двамата си насочат съществени закани, а фантастичното промо с надъхващите думи на Кобрата може да видите в Sportlive.bg.
Иначе стана ясно и по какъв начин Кубрат води своята подготовка за борбата. Той е в олимпийската база “Киенбаум”, която се намира на 40 км от Берлин, като режимът му е изцяло аскетичен. Най-добрият ни профи боксьор е в компанията само на треньора Ули Вегнер. В програмата на двамата влизат единствено тренировки и спаринги. Пулев подвига телефона единствено на най-близките си хора, ляга си рано и става преди изгрев.
Само две седмици преди борбата пък Фюри се появи с аркада на окото. От какво вижте в този материал на Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР