Обратната страна на медала е, че хората са склонни към

...
Обратната страна на медала е, че хората са склонни към
Коментари Харесай

Луната Е В Знак Везни От 02:09! Изключително Важно Е Да Не Правите Тази Грешка Днес!

Обратната страна на медала е, че хората са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Повява се неоправдана подозрителност, боязън и нерешителност в личните сили. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да са изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Продължава 2 лунен ден до 09:00ч.

Доминиращ 3 лунен ден от 09:00ч на 1 септември до 10:16ч на 2 септември.

Сърпът на Луната стартира към този момент да се демонстрира, което е удостоверение за това, че е време да се работи. Настъпва време за дейни дейности. Да се демонстрира бездейност в този ден е рисково за здравето. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди.

Избягвайте диалози за вашите инициативи. Сега не е уместно за нови запознанства. Подходящо е за физическо натоварване и за занятия по бойни изкуства. Добре е да се вършат физически извършения, написа Пик. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи, че имате застой на астрална сила. Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле.

През този интервал се пробвайте да избегнете прояви на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Това е неосъществена сила. Дори нарасналата подозрителност е неприемлива. Не пожелайте зло в този ден на никого. Негативният прочувствен подтик безусловно ще бъде предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е отпратен, само че и на вас.

Лесно ще се ядосвате и ще сте раздразнителни, по тази причина е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Девиз на деня е „ най-много самообладание и успокоение ”. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Сексуалните сили са мощни. Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен, да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден води до плодородно обновяване на енергийния капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава също притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

15 безоблачен ден – Мирен, спокоен и ярък ден. Атмосферата му е проникната от естетика и обич. Всичко през днешния ден би трябвало да носи наслада. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са значими в този момент повече от всеки път. Ден за уважение към дамите и майките, и мъжете би трябвало да проявят почитание и респект към тях, да се доверяват повече на женската вътрешен глас, да се вслушват повече в женското мнение. Спорове с жена в този ден би трябвало да се заобикалят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР