Обратът в Обединеното кралство по въпроса за коронавируса вече придобива

...
Обратът в Обединеното кралство по въпроса за коронавируса вече придобива
Коментари Харесай

Мария Спирова: Обратът на Острова по темата Covid придобива истерични нотки

Обратът в Обединеното кралство по въпроса за ковид към този момент придобива истерични нотки, на фона на предходното държание на управляващите, разяснява журналистът Мария Спирова, която от години живее във Англия, в понеделник пред БНР.

" В обстановка на рецесия един елементарен британец би могъл да си каже следното – " държавното управление два месеца ми споделяше, че няма ужасно и, че няма потребност да трансформирам всекидневието си " (а държавното управление фактически споделяше това - по какъв начин вирусът би трябвало да се популяризира гладко, с цел да се реализира " стаден " имунитет), след което се направи внезапен завой, който с времето става все по-рязък и с все по-истерични нотки . В рамките на този месец и половина, в който се случи всичко това, се основава чувството, че хората, които би трябвало да взимат решения за публичното здраве и за публичния ред, нямат визия какво правят . "

Когато тази връзка на доверие се разпадне, към този момент не можем да упражняваме надзор към това какво я замества, посочи Мария Спирова.

" Защото хората не престават да имат голяма нужда от пояснение, изключително при такива солидни стресове и солидни произшествия, които се претърпяват . И защото класическите престижи към този момент нямат силата да им обяснят, да речем: " Не сте прави за 5G мрежата, тъй като тя се базира на талази, които нямат нищо общо с разпространяването на биологична болест " - към този момент имаме проблем. И в този проблем хората се ръководят от напълно разнообразни инстинкти и логичност на взимане на решения. "

Защо Лондон на фона на градове като Рим или Париж наподобява по този начин, като че ли ограниченията за преодоляване на короновируса се неглижират?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР