Обрат през второто полувреме донесе трета победа от 4 мача

...
Обрат през второто полувреме донесе трета победа от 4 мача
Коментари Харесай

Новак поведе в Русия

Обрат през второто полувреме донесе трета победа от 4 мача на новака Оренбург и го прати на върха в класирането на Премиер лигата. Съставът на Владимир Федотов се наложи с 3:1 като посетител на Анжи и се изравни по точки с любимеца за купата Зенит. Иван Новоселцев откри за Анжи първоначално, само че след това домакините пропуснаха дузпа, а с голове на Денис Попович, Алексей Сутормин и Андреа Чуканов Оренбург заслужи триумфа.

Оренбург записа две следващи победи в предходните кръгове и се изкачи в челната тройка, а през днешния ден още веднъж сподели характера, с който завоюва против Криля Советов и първенеца Локомотив (Москва). Анжи търсеше първи домашен триумф през сезона. Тимът от Махачкала стартира мощно и поведе още в 12-ата минута. Защитата на Оренбург не се оправи с центриране на Роланд Гиголаев, топката стигна до Новоселцев и той я прати в мрежата.

В 26-ата минута Даниел Мишкич стреля рисково с глава, само че не съумя да изравни. В края на полувремето Анжи получи дузпа за нарушаване на Силвие Бегич против Иван Маркелов. Потърпевшият извърши наказателния удар, само че Евгений Фролов избави и сподели за какво е най-силният вратар в Премиер лигата от началото на сезона.

Новоселцев се трансформира от воин в виновник в 68-ата минута. Бранителят, който е благосъстоятелност на Зенит, задържа в наказателното поле Андрей Козлов, а Денис Попович беше прецизен от бялата точка за 1:1. Десетина минути по-късно Адесойе Ойеволе центрира за Сутормин и той изведе Оренбург напред. Точка на разногласието постави Андреа Чуканов в 83-ата минута.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 4 кръг, петък 17 август  Анжи 1:3краен резулат  Оренбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР