Обръщението му започва с благодарност към тези, които са гласували

...
Обръщението му започва с благодарност към тези, които са гласували
Коментари Харесай

Слави Трифонов с първи коментар след изборите

Обръщението му стартира с признателност към тези, които са дали своят вот за Има Такъв Народ. При обработени 99.58% СИК протоколи в РИК в страната това са 103 508 души, а в чужбина - 8 815. Това дава на партията на Слави Трифонов към 4,12% поддръжка. 

" Лоялността е най-важното в общуването сред хората. Лоялността е избор. Лоялността и доверието. Благодаря и от името на моите сътрудници! Всички работихме дружно - ние и вие! И в този момент вие ще имате представители в 49-ия парламент, които ще постановат надзор, тъй като тези, които са в Народното събрание, би трябвало да бъдат следени от вас. А ние сме вашите представители ", споделя Трифонов във видеото, обръщайки се към гласоподавателите си.

" Благодаря ви още веднаж. Аз персонално правя оценка всичко, което вие направихте ", добавя водачът на " ИТН " и приключва с трансформиралите се в обичайни за него думи: " За мен е чест ". 

Партията не съумя да прескочи бариерата за 48-ото Народно заседание, като социолозите даваха прогнози, че това ще направи не Има Такъв Народ, а " Левицата ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР