Обръщение на бившия зам.-министър на финансите на САЩ Пол Крег

...
Обръщение на бившия зам.-министър на финансите на САЩ Пол Крег
Коментари Харесай

Пол Крег Робъртс: Само народ с общи ценности може да се съпротивлява на глобалните сили и тиранията

Обръщение на някогашния зам.-министър на финансите на Съединени американски щати Пол Крег Робъртс на Европейската конференция по възраждането на фашизма на 6 декември.

Оковани сме

Благодаря на тези, които демонстрираха предвидливост при организирането на тази конференция.

Ограничавам забележките си до яснотата на определението. Под „ фашизъм “, допускам, имаме поради освен икономическа корпорация сред държавното управление и частния бизнес, само че и потискането на полезностите и мненията на жителите от мощни групи, които управляват ръководството. Под фашизъм имаме поради игнориране и угнетяване на публичното мнение.

Нещо повече, имаме поради потреблението на медиите като агитация за втълпяване на неистини в съзнанието на популацията, което го прави по-лесно за въздействие и надзор. При режима на фашизма се основават публични разкази и всяко противоречие, колкото и да подхожда на обстоятелствата, се отхвърля като „ дезинформация “.

С тези няколко думи описах настоящето ни битие в западния свят.

Вярванията, които ни направиха свободни посредством ограничение и търсене на отговорност от държавната власт, са атакувани на всички места. Фашизмът ни дехуманизира, което го улеснява да се отърве от нас.

Например на 29 ноември 2022 година демократичното градско държавно управление на Сан Франциско даде на роботите правото да убиват хора с 8-3 гласа. Сан Франциско към този момент ще употребява роботи убийци като част от своите полицейски сили.

Днес в Съединените щати свободата на словото се счита за опасност за демокрацията, в случай че е в несъгласие с формалните разкази. Говори се за криминализиране на „ дезинформацията “.

Ние знаем какъв брой близо сме до това да ни сложат намордника, когато в Съединените щати свободата на словото, предпазена от Първата корекция на Конституцията на Съединени американски щати, е атакувана като „ опасност за демокрацията “.

Има и второ належащо конкретизиране на определението. Не би трябвало да бъркаме фашизма с национализма. Именно глобализмът на американската надмощие и глобализмът на „ огромното нулиране “ (Велик рестарт, бел.р.) на Световния стопански конгрес поставя завършек на самоуправлението, се явява опасност, а не национализмът.

Народите по света се трансформират във вавилонски кули, където вътрешното разцепление ги прави неспособни да се опълчват на тиранията. Веднага щом политиката на еднаквост раздели популацията, единството, което е належащо за задържане на властта, се губи.

Само народ, единен от общи полезности в нация, може да устои на световните сили, изграждащи робия. Ако национализмът е разбъркан с нацизъм и расизъм, тогава на каква политическа основа може да се опълчи глобализмът?

Глобализмът е Вавилонската кула в окончателния си тип. Разделението, основано от политиката на идентичностите, отстранява нужното единение за опозиция против тиранията.

Системата от вярвания, която поддържа свободата, е мощно отслабена от десетилетия на офанзиви. В западния свят цената на себеотричането и проявлението на добродетел в системите от вярвания към този момент е явна.

За да се върне свободата на хората, е належащо да се възкреси една съвсем мъртва цивилизация. Надявам се, че яснотата в дефиницията на фашизма ще способства за това значимо изпитание.

Благодаря ви за опцията да приказвам на тази значима конференция.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР