Обръщате ли внимание, когато ходите на гости, на подредбата на

...
Обръщате ли внимание, когато ходите на гости, на подредбата на
Коментари Харесай

Какъв е характерът ти според подредбата на дома?

Обръщате ли внимание, когато ходите на посетители, на подредбата на жилището? Някои виждат декорацията, други - мебелите, а трети - на книгите. 

Малко хора обаче обръщат внимание на разхвърляните пространства в жилищата. Те най-вероятно са добре скрити от гостите, само че въпреки всичко, в случай че забележите някоя по-разхвърляна стая, ето какво споделя тя за характера на притежателя или наемателя на жилището.  Вижте в канала във vbox7:

Коридора

Разхвърляните предмети наоколо до входната врата нормално значат боязън от връзка . Оставяйки чанти, чадъри, торби до вратата, хората запречват подсъзнателно достъпа на хората до себе си. Тези хора мъчно основават нови другарства, а огромни групи от хора ги карат да се усещат некомфортно. Това приказва още и за хронична отмалялост.
               

A post shared by (@greys_victorian_home) on Nov 14, 2019 at 9:05am PST

Кухнята

Многото мръсни чинии и цялостни лавици приказват за прочувствена неустойчивост. Вероятно притежателят страда от меланхолия и е елементарно раздразнителен. Друг вид е индивидът в кухнята да е нарцистичен и себелюбив.
               

A post shared by (@arquiteturaz) on Nov 20, 2019 at 7:48am PST

Шкафове

Хаосът в шкафовете е знак, че човек е перфекционист. Вероятно всичко към тях е добре подредено и почистено. Тези хора обаче постоянно имат нереалистични упования и разочарованието постоянно ги ядосва.-->
               

A post shared by (@enterijermilojevic) on Nov 21, 2019 at 3:13am PST

Работно бюро

Това може да е сигнал, че човек е или изобретателен, или не изключително зрял. Въпреки че царува безпорядък върху бюрото им, те постоянно знаят кое къде е.
               

A post shared by (@wacom) on Nov 11, 2019 at 8:59am PST

Балкон

Много хора поставят всичко непотребно там. Това е знак, че притежателят на жилището се тормози да не загуби всичко, което има. Притежавайки доста движимости, те се оправят с уплахите и страховете си. Вещите ги карат да се усещат сигурни.
               

A post shared by (@tipsdekorrumah) on Nov 15, 2019 at 11:10pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР