Обръщам внимание колко е важно районните кметове да работят, а

...
Обръщам внимание колко е важно районните кметове да работят, а
Коментари Харесай

Фандъкова: Районните кметове да работят, а не само да се оплакват

Обръщам внимание какъв брой е значимо районните кметове да работят, а освен да мрънкат и да се оплакват. Чувам по какъв начин щели да ме „ притискат “. Аз нямам нужна от напън, в случай че кметът си е приключил работата. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “.
„ Ако дойдат с подготвен план, незабавно го залагаме за строителство “, добави тя. На журналистически въпрос за въвеждането на наложителна детска градина за 4-годишните деца, Фандъкова отговори, че в програмата на ГЕРБ още, когато е била министър на образованието е заложила такава политика. „ Радвам се, че всички схванаха, че това значи страната да финансира тази предучилищна възраст. Това е значимо за подготовката на децата за 1 клас, тъй че това е сериозна национална политика “, съобщи тя.
Относно видеонаблюдението, Фандъкова е безапелационна, че то е дейно и системата за видеонаблюдение се уголемява. По думите ѝ, това е предварителна защита против разнообразни похищения и закононарушения и оказва помощ на полицията да си свърши работа, в случай че има такова. „ Ще дам информация за всички имена на хората от остарелия ми екип, с който не преставам да работя и на тези, с които подновявам екипа, по този начин както поех уговорката в предизборната акция “, разяснява Фандъкова за новия екип, с който ще работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР