Обръщам се на малко име, понеже съм човек от народа!

...
Обръщам се на малко име, понеже съм човек от народа!
Коментари Харесай

Глас от народа: Congatulation, Борисов - какво направи с тая България?!

Обръщам се на малко име, тъй като съм човек от народа! А и самичък беше споделил ”Аз съм елементарен и вие сте елементарни! ”. От възпитаник ме зоват хората или ”адвокате ”, или ”Кристиане ”, та се надявам да не предизвикам оскърбление, че съм нарекъл премиера на малко име, както прочее го назовава целия български народ.
Снощи преди да заспя си мислих: Тоя Бойко какво направи с тая България?

Вече е на устойчиво разстояние от държавното управление на Жан Виденов, Иван Костов, Тройната коалиция, а годината на Орешарски няма смисъл да я броя.

Министър Васил Чичибаба умря от бързата правосъдна система, та не можахме да разберем отговорен ли е за зърнената рецесия 1996 година, Костов - статистически видяно единствения министър-председател до тук, направил страната от минус (-) на плюс (+). Преписват му неприятни приватизационни покупко-продажби, но и аз в случай че не мога да подкрепям и устоявам една къща, ще я продам на различен, който може.

Царя и НДСВ-юпитата завариха една " богата страна " /цитат на някогашен техен депутат/ и си кретаха доста време по инерция. Във връзка с консолидираното ни към Европейски Съюз - раздуха администрацията, та до ден сегашен не може да се стесни. Тройната коалиция окраде и опосканото и тогава пристигна ТИ! И към този момент 10 години е по този начин! Надявам се и за това да не са отговорни комунистите, както обичаш да казваш! А в действителност може да са... Впрочем аз съм десен гласоподавател, кайно десен дори, само че в никакъв случай не съм разпознавал ГЕРБ като дясна партия, поради огромния % някогашни членове на Българска комунистическа партия - техните деца и внуци.

Та... минаха към този момент 10 години от " комунистите " и твоето начало? Не знам ти дали тегли чертата, само че аз я теглих и картинката е следната: - Най-бедната страна в ЕС; - Най-ниските заплати; - Най-ниските пенсии; - Втория по величина град Пловдив на ОСМО МЯСТО по мярка на междинната работна за плата - вследствие на неизпълнената твоя рекомендация " станете овчари " към младите, хиляди от Смолян и околията пристигнаха " като тигри " в града под тепетата, предложиха ниска работна ръка и работодателят я одобри с кеф - бели плебеи! 550 кинта заплата в магазин на Главната с 10 часови смени - по какъв начин е? /Справка: В Червен бряг е 800 лева./ Но какво им пука на младите претендент овчари? Живеят по петима в крайните квартали против наем от 150 лева, храната иде от балкану /баба и дедо гледат животинки/ и шапка на сопа. - МАГИСТРАЛИТЕ... ех тази обичана твоя тематика... Успя да ми я набиеш и на мен за 10 години. Да им създадем един лек прорез: Има ги. Факт. Качество: NO COMENT... Congatulation, Борисов, в случай че ме разбираш ;) Сигурно отново близка компания на ГЕРБ ги е правила. Нека не се лъжем. Нищо инцидентно няма. - Администрацията - раздута и ТОТАЛНА ЩЕТА. Аз толкоз необразовани хора на куп не съм срещал. Такъв слугинаж към вашата партия...

Поздрави Цветанов. Отлична работа прави по места. " Мощни " армии от роботи за гласоподаване е основал. - Корупцията - ами не е овладяна в основата си! Факт. И не се сърди, само че ТИ ДЪРЖИШ ДЪРЖАВАТА. След като не можеш да я овладееш - пътища доста! Та... нощес си го мислих това.. А през днешния ден го написах... щото събуждам се и Facebook ме изхвърлил!!! Wtf? Кога виждам, причина ДОКЛАД /ДОНОС/ на някой от твоята войска интернет тролове, щото съм споделил публикацията на АФЕРА.бг, в която разясняват тебе и PR-а ти - Любчо-сладура, и съм написал от горната страна #ИЗРОДИ! Е нали независимост на словото?! Поне да си признае кой ме е докладвал, та да го поздравя, а не като мишкар да се крие в шумата!

Е, ПИСНА МИ! Любчо да не го уволняваш! Няма се огъваш! ГотЕн е! Интелект, женталмен, визия! Браво! Пък, аз кво предлагам като опция ли? - Н-И-Щ-О! Българска социалистическа партия имат толкоз вътрешни войни, че дружно с ръководството на страната ще им стане множко. Пък и опашката за постове ще е дълга от Пловдив до Позитано. Десните партии, отвън Народното събрание - Бог да ги елементарни - като видя единствено Ицето Иванов и ми става тъжно. ПатрЕотите ги видЕха кви патрЕоти са. И аз за #КОЙ да гласоподавам?

Но ще ти призная едно. С Цецо направихте по този начин, че народът да се отвращава и да НЕ ГЛАСУВА! Там е ключът от бараката! Унищожихте всеки твърдоглав опозиционен зов, а по-силните привлякохте към вас и ги притопихте. И по този начин като не гласоподават хората, до напреднала възраст може да си ни министър председател! Щото в случай че най-малко 80% от народа отиде до урните, дали ще те изберат теб, Бойко?

С почитание:
адв.КРИСТИАН ГЬОШЕВ
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР