Обраха пернишки офис. Престъплението стана снощи. Престъпниците задигнали голяма сума

...
Обраха пернишки офис. Престъплението стана снощи. Престъпниците задигнали голяма сума
Коментари Харесай

Обраха пернишки офис

Обраха пернишки офис. Престъплението стана нощес. Престъпниците отмъкнали огромна сума пари. По случая работят служители на реда от Първо РПУ.

До момента е ясно, че обирджиите отмъкнали 10 хиляди лв. от офис на частна компания в града, оповестиха от Областната полиция.

Сигналът е подаден нощес

Сигналът е подаден нощес, към 22:00 ч., на телефон 112. Обирът е осъществен от незнайни лица, които проникнали през входната врата на обекта.

Предприети са оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени дейности за залавяне на причинителите, съобщи Българска телеграфна агенция.

През февруари имаше грабеж във вършен грабеж в адвокатска фирма на прочут пернишки нотариус. По данни на потърпевшия тогава общият размер на отнетите пари е към 350 хиляди лв..

Обриджиите стават все по-нагли

Съвсем неотдавна полицията в София залови крадци, до момента в който пробват да оберат два жилището в София. Мъжете влезнали в жилищата като алпинисти, а по време на ареста единият даже се е направил, че живее там и спи.

Акцията по задържането била преди няколко дни в лева „ Левски ”, когато са арестувани три лица. Крадците били следени няколко месеца.

Престъпната група е работила от началото на годината.

Обирджиите влезнали първо в жилището на горния етаж. След това са употребявали алпинистка техника, както и стълба. Тя била особено пригодена с куки, която са закачили на рампата на балкона.

С нея един от нарушителите се спуска до жилището.

След като полицията влезнала в жилището, мъжът се съблякъл и лежащ в леглото на наемателите, след което обяснил, че живее чартърен там и спи.

Свързани изявления

Драматично са се влошили правата на индивида в Русия

18.09.23 13:25 0

Драматично се е влошило спазването на правата на индивида в Русия. Негативната серия е почнала след пълномащабното навлизане на Москва...

Кирил Вътев кани протестиращите на среща

18.09.23 13:03 0

Кирил Вътев кани протестиращите на среща. Причината са митингите. Земеделският министър даже им написа и писмо. Познаваме се от доста...

Тръмп провокира възторг с изявление

18.09.23 12:55 0

В първото си телевизионно изявление след напускането на Белия дом, някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп провокира същински възторг от...

Покажи още

На живо от Народното събрание

var dataCss = { width: '100%', fontSize: '16px', padding: '10px', borderWidth: '2px', borderStyle: 'ridge',
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР