Обожаваме Нийл Даймънд, заради страхотната музика, която прави през годините.

...
Обожаваме Нийл Даймънд, заради страхотната музика, която прави през годините.
Коментари Харесай

Старата песен на Нийл Даймънд на нов глас срещу коронавируса

Обожаваме Нийл Даймънд, поради страхотната музика, която прави през годините. Безспорно едно от обичаните ни части е " Sweet Caroline ". А в този момент имаме още един мотив да харесваме песента.
 Коронавирусът, корабът Grand Princess, Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати и до какъв брой дни може да оцелее на повърхността
До какъв брой дни COVID-19 оцелява на повърхността

Данни от последните изследвания на американските учени

Нийл Даймънд пренаписа текста на " Sweet Caroline ", добавяйки скъпи препоръки по какъв начин да се предпазим от новия ковид. Акустичната версия на добре познатия шлагер на изпълнителя ни учи на добра хигиена и обществено разграничаване.

" Преживяваме сложни времена, само че ви обичам. Мисля, че в случай че пеем дружно, ще се почувстваме по-добре ", написа в своя Twitter профил изпълнителят, споделяйки парчето.

Stay safe out there! “Hands... washing hands.. ” pic.twitter.com/QaRB1qZshp
— Neil Diamond (@NeilDiamond) March 22, 2020
Нийл Даймънд не пропусна да изкаже благодарността си към здравните служащи, продавачите в магазините, които работят, доставчиците по домовете и всички хора, които самоуверено правят работата си, до момента в който се борят против COVID-19, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР