Обожаваме филмите за супергерои и не сме единствените в този

...
Обожаваме филмите за супергерои и не сме единствените в този
Коментари Харесай

Кой и защо дава пари, за да гледаме всички филми на Marvel

Обожаваме филмите за супергерои и не сме единствените в този почитател клуб. Това най-лесно се потвърждава от приходите в бокс офиса, който всеки сходен филм регистрира.

Съжалява ли Marvel за гибелта на супергероите в " Отмъстителите: Война до безкрайност "

Кевин Файги няма сърце

Не крием благосклонностите си към киновселената на Marvel и вълнението си към идния героичен филм " Отмъстителите: Краят " . Мислехме си, че сме огромни запалянковци, до момента в който не разбрахме, че уебсайт е подготвен да заплати съществени пари на един избранник, с цел да гледа всичките им филми.

Публикация, споделена от marveldigest (@marveldigest) на Мар 24, 2019 в 10:44 PDT

CableTV.com търсят маниак, както се написа в обявата им, който маратонно да изгледа всички 21 кино лентата от киновселената на Marvel, без да стопира.

Как Marvel вбесиха почитателите си

Понякога не изпипват нещата

За лукс, до момента в който всичко това се случва, запалянкото би трябвало да туитва усещанията си от филмите, тагвайки уеб страницата. А премията е 1000 $ , само че към тях ще бъдат прибавени и доста продукти на Marvel, както и Blu-Ray издания на филмите. За страдание офертата е годна единствено за Съединени американски щати, написа INSIDER.
 Marvel с публична последователност на киновселената си
Marvel хронологизира филмите си

Един филм обаче липсва и това не ни дава мира

Определено ни привлякоха вниманието, само че предлагането им граничи с лудостта, тъй като общата дълготрайност на филмите надвишава 43 часа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР