Обожавам своя таблет и постоянно решавам кръстословици на него. И

...
Обожавам своя таблет и постоянно решавам кръстословици на него. И
Коментари Харесай

100-годишна любителка на шери разкри тайната на дълголетието си

„ Обожавам своя таблет и непрекъснато вземам решение кръстословици на него. И още обичам да изпивам чаша шери. Не всяка вечер, несъмнено. “ Така дефинира тайната на своето дългоденствие 100-годишната Ешли Роуч, оповестява Nine News.

Роуч е някогашен авиационен механик е отбелязала своя популярен празник в старешки дом в Австралия, където нейни посетители били многочислени родственици и другари. За тайната на своето дългоденствие тя счита точно интереса си към актуалните технологии и шерито.

В годините на Втората международна война Роуч била на военна работа във Англия и била една от първите дами авиотехници, които обслужвали изтребители и бомбардировачи. Пенсионерката и до през днешния ден остава буен фен на бойните машини от това време. „ Исках да послужвам в авиацията. Влюбена съм в спитфайърите “ (Spitfire, букв. „ плюещ огън “, „ огнехвъргачка “, е английски изтребител от Втората международна война – б.р.), споделя Роуч.
 Зеленият чай удължава живота. Ето по какъв начин Зеленият чай удължава живота. Ето по какъв начин
Катехините, които се съдържат в зеления чай, не потискат окислителния стрес в клетките, а противоположното – предизвикат го. До този изво...

Съобщава се също, че персонално кралица Елизабет Втора е изпратила приветствено писмо на ветерана от Военновъздушни сили.

По-рано 100-годишна почитателка на фитнеса от Англия описа за тайната на своето дългоденствие. Едне Линдли счита, че точно интензивният живот и любовта към спорта са й разрешили да означи 100-годишнина.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР