Обновяването на инфраструктурата в Пазарджик продължава с още два натоварени

...
Обновяването на инфраструктурата в Пазарджик продължава с още два натоварени
Коментари Харесай

Обновяването на инфраструктурата в Пазарджик продължава

Обновяването на инфраструктурата в Пазарджик продължава с още два натоварени пътни сектора, оповестиха от пресцентъра на Общината.

След договаряния с АПИ е получено единодушие за ремонт на правата от Бошулско шосе до връзката с околовръстния път на града.
Кметът Тодор Попов е съобщил, че се работи по проектирането на сектора и се чака ремонтът му да завърши до края на годината. Това е пътят на целия тежък трафик, свързващ София с Пловдив, а също по този начин с Пещера и Велинград, който години наред основава проблеми на живеещите в региона, е споделил Попов.

Другата права планувана за възобновяване е ул. "Свобода ", през която също минават тежкотоварни камиони, защото е директен път към автомагистрала "Тракия ".

Кметът е съобщил още, че през идната седмица следва да бъде пуснато придвижването по главно ремонтирания околовръстен път на регионалния град и по пътя Пазарджик - Пловдив. Официалното разкриване на двата ремонтирани сектора е планувано за 23 юни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР