Обновяването на авиационния парк за далечни разстояния и създаването на

...
Обновяването на авиационния парк за далечни разстояния и създаването на
Коментари Харесай

Шойгу разказа за укрепването на ядрената триада на Русия

Обновяването на авиационния парк за далечни дистанции и основаването на нови самолети доста е укрепило въздушния съставен елемент на нуклеарната триада на Русия . Това разгласи съветският министър на защитата Сергей Шойгу, представен от съветските медии.

" През тази година предприятието " Туполев " извърши забележителна работа по модернизацията на самолетите Ту-95МС с замяна на морално остарялото радиотехническо и навигационно съоръжение ", посочи съветският боен министър, без да прецизира детайлности.

По този метод в състава на авиацията за дълечни дистанции работят " планувано количество изправни стратегически бомбардировачи ".

Шойгу също по този начин е инструктирал да се усили броят на бойните кораби, въоръжени с ракети " Калибр " и " Циркон ".

Освен това по думите му би трябвало " да се разшири номенклатурата на безпилотните летателни апарати, роботизирани комплекси и оръжия, основани на нови физически правила ".

Самолетите от далекобойната авиация понастоящем прекосявали през дълбока рационализация. По-конкретно първият модернизиран Ту-22М3М е бил предаден за тествания, а сега се модернизира Ту-160М.

Тези самолети щели да разрешат подсилване на бойния капацитет на въздушно-космическите сили (както съветските управляващи назовават военновъздушните сили на страната) до появяването на обещаващ авиационен комплекс за далечни дистанции, работата по който се осъществявала от конструкторското бюро " Туполев " в съдействие с други предприятия от съветската авиационна промишленост.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР