Обновление на парк „Каменица“ предвижда кандидатът на ГЕРБ за кмет

...
Обновление на парк „Каменица“ предвижда кандидатът на ГЕРБ за кмет
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на пловдивския район „Източен“ Иван Стоянов: Обновяваме парк „Каменица“, правим го още по-привлекателен

Обновление на парк „ Каменица “ планува претендентът на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Източен “ Иван Стоянов. Според него най-любимото място за отдих в квартала към този момент се нуждае от уголемение. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Паркът е прелестен, само че посетителите се усилват и би трябвало да им създадем още по-големи улеснения “, съобщи Стоянов при срещата си в „ Каменица “ с поданици на квартала.



Гражданите приветстваха концепциите му за уголемение на зелените площи и създаване на поливна система, шадраван и нова съвременна детска площадка. Освен развиване на парковата среда, кандидат-кметът има желание да реализира календар, богат на събития – концерти и други културни прояви, фестивали на шоколада, сладоледа и още забавни начинания.



Кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев също беседват ежедневно с жителите на „ Източен “, с цел да чуят техните съответни оферти какво положително може да се направи.



Иван Стоянов подсигурява възходящото развиване на региона, в случай че на локалните избори на 27 октомври жителите гласоподават за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР