Обновиха старо стълбище в Дупница, заприлича на клавиатура на пианоЖители

...
Обновиха старо стълбище в Дупница, заприлича на клавиатура на пианоЖители
Коментари Харесай

Обновиха старо стълбище в Дупница, заприлича на клавиатура на пиано

Обновиха остаряло стълбище в Дупница, замязя на клавиатура на пиано
Жители на дупнишкия квартал "Развесената върба" облагородиха с малко средства остарялото стълбище, боядисвайки го с багра като клавиатура на пиано, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Цялото стълбищно пространство от ул. "Мусала" в град Дупница е главно почистено, а стъпалата боядисани като клавишите на пианото в черно и бяло.

Преобразяването на остарялото, „ сто-годишно ” стълбище, както го назовават локалните хора, е дело на жителите на квартала.

Миналата седмица те първо почистиха стълбището, което при по-силен дъжд се трансформира във водопад, след което с бяла и черно багра го оцветиха като клавишите на пиано.

Дребното привидно видоизменение на жилищната ни среда, среща утвърждение в обществените мрежи, където започнаха да съпоставят Дупница с градовете Сан Франциско, Милано и Стокхолм, където къде сходна самодейност притегля туристите. Разбира се, там това е направено по-добре и с по-трайни и качествени материали, само че това на пречи на дупничани да надигнат глава, сравнявайки се с тези градове.

Клавиатурата на пианото обаче е видна единствено от долу, от горе стълбището си е старото-циментово-сиво, само че най-малко почистено. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР