Обновеният шоурум на Audi с официалната церемония по повод откриването

...
Обновеният шоурум на Audi с официалната церемония по повод откриването
Коментари Харесай

Обновеният шоурум на Ауди в Пловдив отвори врати

Обновеният шоурум на Audi с формалната гала във връзка откриването на 7 ноември 2018. Продажбено-сервизният комплекс, който работи от дванадесет години под името “Порше Пловдив” е благосъстоятелност на Порше Интер Ауто, дъщерна компания на една от една от най-големите компании в Европа за търговия с коли Порше Холдинг Залцбург, част от концерна Volkswagen AG.

На вечерното събитие участваха повече от 100 клиенти и лючбители на марката, представители на икономическия и обществен хайлайф на района. Изпълнителният шеф на Порше БГ и Порше Интер Ауто и удправителят на продажбено-сервизния комплекс прерязаха алегорично лентата. Маркус Татцер акцентира, че е извънредно удоволетворен от постоянното комерсиално показване на марката в района, което е довело и до решението за инвестция в развиването и модернизирането на шоурума.

„ Порше Пловдив” удвои площта си и след реконструкцията е ситуиран на 1 500 кв.м. В изложбената част на шоурума са показани 10 настоящи модела на марката. Сервизът е оборудван със модерна техника, в сходство с настоящите корпоративни стандарти и професоналните условия на марката Audi. Резервни елементи, оторизираният вносител доставя всекидневно, което способства в допълнение за качеството и скоростта на сервизните услуги. Обслужването е на равнище, което дава отговор изцяло на европейските правила и се основава на дългогодишния търговски опит и подготовка на чиновниците в продажбено и следпродажбено обслужване.



“Порше Пловдив”е сертифициран Audi Gebrauchtwagen:plus дилър, заводска стратегия за сертифицирани използвани коли.

Продажбено-сервизният комплекс в близко бъдеще ще бъде оборудван и сертифициран за продажба и поддръжка на идните напълно електрически модели на марката.

Желаещите да посетят „ Порше Пловдив” могат да създадат това всеки работен ден от 9.00 до 18.00 и в събота от 10.00 до 14.00. Повече информация, опция за записване за тестово шофиране и поръчка на час за сервизно обслужване може да се създадат на https://www.porscheplovdiv.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР