Обновената сграда осигурява по-добри възможности и условия на труд за

...
Обновената сграда осигурява по-добри възможности и условия на труд за
Коментари Харесай

Маринов: Партньорството между местната власт и органите на реда води до по-добри резултати

„ Обновената постройка обезпечава по-добри благоприятни условия и условия на труд за сътрудниците, които се грижат за сигурността на жителите и гостите на Троян. Положителните резултат в общата ни задача за разцвет не биха били вероятни без положителното партньорство сред локалната власт и правоохранителните органи “. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов, който през днешния ден публично откри реновираната постройка на районно управление (на МВР) – Троян. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Той напомни, че обезпечаването на съвременна работна среда и техника е измежду целите на управлението на вътрешното ведомство и в този смисъл изрази вяра, че с ограниченията по енергийна успеваемост ще бъде освободен финансов запас, който да бъде вложен в възобновяване на оборудването, с което в районното ръководство работят близа 80 чиновници на Министерство на вътрешните работи и на други структури от системата на сигурността. Вътрешният министър връчи плакет на Министерство на вътрешните работи на кмета на Троян Донка Михайлова с признателност за положителното взаимоотношение и насочи пожелания за здраве към жителите и сътрудници си, които работят за сигурността на града.

В наличието на регионалния шеф Ваня Събчева , административния началник на Окръжна прокуратура - Ловеч Валентин Вълков, шефа на ТДНС - Ловеч Христо Христов, основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов, началника на кабинета на вътрешния министър Михаил Златанов и шефа на ОДМВР - Ловеч старши комисар Милен Маринов кметът Михайлова изрази почитание към труда на чиновниците на Министерство на вътрешните работи ден след професионалния им празник.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР