Обновената имейл услуга ще стане достъпна в близките седмициGoogle въвежда

...
Обновената имейл услуга ще стане достъпна в близките седмициGoogle въвежда
Коментари Харесай

Gmail добавя опция за самоунищожаващи се писма

Обновената имейл услуга ще стане налична в околните седмици

Гугъл вкарва поверителен режим за бизнес потребителите на Gmail

Популярната е-поща Gmail ще получи огромно възобновяване в околните седмици – с изцяло модифициран дизайн и нови благоприятни условия, включително поверителен режим (Confidential Mode), заяви The Verge.

В новия режим потребителите ще могат да изтеглят, препращат, копират и разпечатват писма, да изискват SMS код като удостоверение за отваряне на писмата и да задават период за самоунищожаване на писмата.
още по тематиката
Възможностите на Confidential Mode са сходни с някои функционалности в имейл клиента Outlook на Microsoft. Идеята е на Googlе e този режим да се употребява главно от бизнес потребителите, които желаят да лимитират разпространяването на значима, конфиденциална информация. Но това няма да попречи на получателите да вършат екранни фотоси на кореспонденцията.

Междувременно, Гугъл удостовери, че скоро следва актуализация на Gmail и, че в околните седмици ще бъде отворен ранният достъп до обновеното имейл приложение. Предполага се, че това ще стане по време на конференцията за разработчици Гугъл I/O 2018, планувана за 8-10 май в Маунтин Вю, Калифорния.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР