Обновен и вече четирилентов надлез от днес свързва Стара Загора

...
Обновен и вече четирилентов надлез от днес свързва Стара Загора
Коментари Харесай

Четирилентов надлез свързва Стара Загора с индустриалната зона и магистрала Тракия

Обновен и към този момент четирилентов надлез от през днешния ден свързва Стара Загора с индустриалната зона и автомагистрала " Тракия ". Съоръжението откри министър-председателят Бойко Борисов, който мина по 550-метровото трасе.
 

Надлезът обезпечава сигурност за придвижване на колите и сигурност за пешеходците, подложен е и завършек на наводненията в региона на жп линията под него, уточни кметът на Стара Загора Живко Тодоров.
 
 БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов изрази удовлетворение от осъществяването на европроектите и напомни, че в Стара Загора към този момент има нов парк, 80 санирани блока, възнамерява се и построяването на нова зала със 150 места.
 
 БГНЕС-->

Тази заран Борисов е посетил парка " Митрополит Методий Кусев ", основан през далечната 1895 година, който за първи път беше освежен със средства по европроект. " Нито един старозагорец не сподели, че не е прелестно изработен ", разяснява министър председателят, който се е срещнал с десетки жители, разхождали се в парка. " Нашата политика е да демонстрираме какво сме създали ", означи Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР