Обнадежден съм, че с колегиите от МВР ще направим каквото

...
Обнадежден съм, че с колегиите от МВР ще направим каквото
Коментари Харесай

Иван Гешев: На моите колеги от МВР ще пожелая да сме единни за по-добри резултати

Обнадежден съм, че с колегиите от Министерство на вътрешните работи ще създадем каквото можем, с цел да дадем правдивост на българските жители и ще успокоим народа, който  е обезверен и отчаян. Това сподели пред публицисти в Благоевград основният прокурор Иван Гешев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " . Поводът за визитата му в Благоевград е връчването на годишните награди в състезанието за магистрати и служители на реда.

Гешев още веднъж означи, че тяхната общата битка е в името на хората и народа.

" На моите сътрудници ще пожелая да сме единни. Вчера се срещнах с родственици на починали при произшествия и хората с право са обезверени и обезверени. Казах им, че страната е в дълг на хората, защото не може да им даде сигурност. Затова би трябвало да се обединим и да работим за хората, тъй като те ни заплащат заплатите и ние им го изискуем.

Главният прокурор още веднъж означи, че е почнала сериозна акция на територията на цялата страна,която продължава.

" С сътрудниците от МВР ще оповестим резултатите, само че са налице първите данни за сериозен триумф. Над 200 000 дози марихуана са арестувани, те не са попаднали при нашите деца, или при водачите “, посочи Гешев.

Той изясни, че казусът с опиатите е в действителност огромен у нас. И това е по този начин поради " дейностите на един някогашен вътрешен министър на Министерство на вътрешните работи “, който е " блокирал взаимната работа с прокуратурата ". Без Министерство на вътрешните работи прокуратурата не може да повдигне обвиняване и да внесе обвинителен акт в съда. Затова точно се постанова да се работи дружно за по-добри резултати.  

" Като допълним и заличаването на Специализираната прокуратурата, която беше най-ефективният инструмент за битка с проведената престъпност, след унищожаването й виждаме резултатите в момента – наркотици по улиците тровят нашите деца “, сподели Гешев и изрази убеденост, че с това управление на Министерство на вътрешните работи може да се решат голяма част от тези проблеми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР