Обмяната на опит, двустранната информираност и координацията между България и

...
Обмяната на опит, двустранната информираност и координацията между България и
Коментари Харесай

Главният прокурор на Русия Чайка се срещна и с вицепрезидента Йотова

Обмяната на опит, двустранната осведоменост и координацията сред България и Руската федерация в битката с тероризма са значими и би трябвало да работим за подобряването им. Нито една страна не може сама да се пребори с провокациите пред сигурността на жителите в днешно време.
Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова , която одобри на работна среща в президентството генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка.

 Чайка се среща и с Патриарх Неофит
Чайка се среща и с Патриарх Неофит

Негово Светейшество подари на руснака диск със свои песнопения

Вицепрезидентът прикани да има скоро съответни и положителни резултати от съглашението в интерес на жителите от подписаната Програма за съдействие сред основните прокурори на България и Руската федерация.

Основните тематики по време на диалога в президентството бяха битката с тероризма и корупцията . " Когато става дума за сигурността на жителите и антикорупционното законодателство, дано оставим експертизата да надделее над политиката ", прикани Илияна Йотова по време на диалога.

 И министър председателят разиска сигурността с Чайка
И министър председателят разиска сигурността с Чайка

Развитието на търговията с Русия от взаимна изгода, съгласно Борисов

Илияна Йотова и Юрий Чайка се съгласиха, че повече старания в днешно време институциите насочват към оправянето и предотвратяването на киберпрестъпността.

Вицепрезидентът Илияна Йотова обърна внимание на радикализацията на младежи като сериозен проблем и за двете страни. Тя се разгласи за повече превантивни информационни акции и по-широка информираност сред младежите за актуалните прояви на принуждение и тероризъм.

 Цацаров се срещна с Чайка, ще си сътрудничат за тероризма
Цацаров се срещна с Чайка, ще си сътрудничат за тероризма

Ръководителите на прокуратурите подписаха Програма за съдействие

И правосъдният министър Цецка Цачева се срещна с генералния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка . На срещата участваха основният прокурор Сотир Цацаров, заместникът му Ася Петрова и Н.Пр. Анатолий Макаров.

По време на диалозите бяха разисквани пълномощията и активността на Министерство на правораздаването и взаимоотношението със правосъдната власт .

 Надпис
Надпис " Чайка, вън от Европа " над " Цариградско шосе ", разкараха го за минути

Акция на " Да, България! "

Цачева срещна съветската делегация със законодателните начинания на Министерството. Тя им показа промените в Наказателно - процесуалния кодекс, както и дебатите по разискването на Антикорупционния закон .

Припомняме, съветският основен прокурор се срещна и с патриарх Неофит, с премиера Бойко Борисов по време на визитата си по покана на своя български сътрудник Сотир Цацаров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР