Обмисляли ли сте да се възползвате от капитала на дома

...
Обмисляли ли сте да се възползвате от капитала на дома
Коментари Харесай

3 разбити мита за капитала на дома: Какво собствениците трябва да знаят сега

Обмисляли ли сте да се възползвате от капитала на дома си? Вероятно имате няколко въпроса, само че има проблем. Митовете са нещо всекидневно във финансовата промишленост и постоянно изкривяват обстоятелствата за тези, които търсят решения. Пространството за личен капитал не е по-различно. Въпреки това е значимо да разберете истината за личния капитал, преди да се докоснете до вашия.

Можете елементарно да проучите опциите си за жилищен заем тук тъкмо в този момент.

3 развенчани мита за личния капитал

Ето някои от най-често срещаните легенди за личния капитал, дружно с техните противоположни истини: 

Мит: Трябва да притежавате дома си с години, с цел да натрупате личен капитал

Не е нужно да притежавате дома си за избран интервал от време преди да можете да изградите капитал. Може даже да имате капитал в дома си сега, в който напуснете финалната маса.

Джоел Робъртс от Florida Showcase Realty в Мариана, Флорида изяснява: „ Капиталът се дефинира просто като „ пазарната стойност на парцела минус дълга против него “. “

„ Това е допустимо е да пандизите къща и неотложно да имате дял в този парцел ", споделя Робъртс. „ На постоянен пазар, в случай че намалите 20% при финансирането, неотложно ще имате 20% личен капитал в този парцел. “

Собственият капитал също може да пораства и спада с пазарните условия. Робъртс изяснява, че „ подемът на пазара “, какъвто огромна част от страната следи през последните две години, „ ще провокира бързо нарастване на цената на парцелите и личния капитал “. Така че, даже и да не сте имали личен капитал в дома си в деня, в който сте го закупили, бързият напредък на пазара може да значи, че имате важен капитал в дома си за най-малък интервал от време.

Научете повече за вариантите си за жилищен заем тук през днешния ден.

Мит: Можете да употребявате жилищен заем единствено за ремонт на дома

Когато получите достъп до личния капитал в вашия дом, вие се възползвате от цената на вашия дом. Като такива, заемодателите не се интересуват от това по какъв начин употребявате парите. Въпреки че доста кредитополучатели употребяват жилищни заеми за покриване на разноските за възстановяване на дома, има няколко други аргументи да се възползвате от тези средства. Някои от най-често срещаните включват:

Консолидация на задължения: Лихвените проценти по жилищните заеми нормално са доста по-ниски от лихвите по кредитни карти и други персонални заеми. Като такива, кредитополучателите постоянно употребяват жилищни заеми, с цел да консолидират и понижат цената на кредитни карти и други револвиращи задължения. Разходи за опазване на здравето: Цената на опазването на здравето може да бъде зашеметяваща. В доста случаи кредитополучателите се възползват от личния капитал в домовете си, с цел да платят самоучастия, медикаменти и други. Празнични разноски: сред дарове, фамилни ястия, пътешестване и спомагателни празнични потребности като опаковъчна хартия и украшения, празничният сезон може да стане безценен. Кредитна линия за личен капитал (HELOC) може да ви даде достъп до средствата, от които се нуждаете, с цел да преминете през сезона.

Мит: Не можете да приспадате лихвата върху жилищния заем или HELOC върху данъчната си декларация

Лихвата, която плащате по вашия HELOC или заем за личен капитал, не постоянно предстои на данъчно приспадане, само че е под някои условия. Вашата рента се приспада от налози, в случай че употребявате парите, които сте взели назаем, с цел да построите или по различен метод да подобрите дома си.

доктор Алисън Райли, CPA, притежател на Sunshine State Tax and Accounting Services, изяснява по-нататък.

„ Лихвите, платени от физически лица, нормално не се приспадат за налози, само че има няколко изключения “, споделя доктор Райли. „ Едно от тези изключения е приспадането на ипотечната рента върху вашия главен или втори дом. Приспадането е лимитирано до рента върху общо до $750 000 ипотечен дълг, в случай че не сте купили дома преди 16.12.17, в който случай лимитът ще бъде $1 000 000. Тези суми се понижават на половина, в случай че подадете декларация за брак настрана. Това включва рента върху всеки HELOC, постъпленията от които се употребяват за закупуване, създаване или възстановяване на дома. "

Райли отиде с цел да изясни, „ това става използвано единствено в случай че посочите удръжките “, макар че тя означи, че притежателите би трябвало да се съветват с данъчен експерт за повече информация.

Може би този мит е мястото, където хората получават неправилното разбиране, че можете да употребявате единствено финансови заеми и линии за разноски за възстановяване на дома. Независимо от това, в случай че планирате да употребявате капитала на дома си, с цел да подобрите жилището си, има спомагателен данъчен тласък.

Разгледайте вариантите си за жилищен заем в този момент.

Долната линия

Долната линия е елементарна. Широко публикуваните легенди може да наподобяват занимателни, само че могат да лимитират достъпа до значими финансови принадлежности. Сега, откакто знаете истината за митовете нагоре, жилищните заеми евентуално наподобяват по-ефективни от всеки път. Помислете дали да употребявате своя, с цел да получите достъп до парите, от които се нуждаете. Започнете тук през днешния ден!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР