Обличайки костюма на австрийски вицеканцлер, той искаше да забрави времето,

...
Обличайки костюма на австрийски вицеканцлер, той искаше да забрави времето,
Коментари Харесай

Щрахе - сгромолясването на мистър Пропър на австрийската крайна десница

Обличайки костюма на австрийски вицеканцлер, той искаше да не помни времето, когато участваше в паравоенни тренировки дружно с неонацисти: водачът на крайната десница Хайнц-Кристиан Щрахе беше замесен в скандал и заставен да подаде оставка.

С костюм с вратовръзка и съществено изражение: с атрибутите на общественик, какъвто беше мечтал да стане този зъботехник по обучение, в събота той разгласи, че напуща държавното управление и управителния пост на Австрийската партия на свободата (АПС), която ръководеше в продължение на 14 години.

След години, през които се опитваше да излъска облика на своята групировка, една от най-влиятелните в европейския националистически лагер, Хайнц-Кристиан Щрахе попада в спекулация, която връща австрийската последна десница към призрака, размахван от нейните недоброжелатели: притеснителни връзки с Русия, похищения против свободата на пресата, подозрително финансиране.

През лятото на 2017 година Щрахе беше скрито сниман по време на среща, на която той по-специално предлага да даде значими публични пазари на съветски олигарх в подмяна на вложения в най-влиятелния вестник в страната, " Кронен цайтунг ".

Освен компрометиращите оферти, които прави, на срещата във вила в Ибиса той се държи, като " подрастващ фукльо и мачо ", очевидно пийнал и говорещ необуздано, призна той в събота.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР