Облечете най-шармантното си кабаретно облекло, защото Airbnb ви кани да

...
Облечете най-шармантното си кабаретно облекло, защото Airbnb ви кани да
Коментари Харесай

Има таен апартамент в парижкия Мулен Руж и Airbnb го отдава за 1 евро

Облечете най-шармантното си кабаретно облекло, тъй като Airbnb ви кани да прекарате нощта в Мулен Руж.

В понеделник колосът за отдаване на жилища чартърен показа опцията за неповторимо настаняване в емблематичната алена вятърна мелница в Париж.

За парцела се споделя, че „ е планиран да придвижва гостите обратно във времето до края на 19 век “.

Според представител на Airbnb интериорът на вятърната мелница е трансфорат в будоар, въодушевен от Belle Époque, напомнящ за ерата на кабаретата.
View this post on Instagram
A post shared by Airbnb (@airbnb)

Няколко щастливци ще могат да надникнат зад кадифените пердета, като ще получат достъп зад кулисите на театъра, обичайно френско меню с три ястия, най-хубавите места по време на фамозното шоу Féerie на Мулен Руж и нощувка в емблематичната вятърна мелница.

И всичко единствено за 1 евро на вечер, оповестява T+L.

„ Посещаването на шоу в Мулен Руж предлага бягство от всекидневието и необикновено потапяне в блясъка и величието на френския мюзикхол “, споделя танцьорката от Мулен Руж Клодин Ван Ден Берг, която ще бъде хазаин на престоя. „ Вдъхновен от Belle Époque, интериор на нашата доста обичана вятърна мелница ще придвижи гостите в ерата, от която идва това постоянно кабаре. “

Нещо, което би трябвало да се означи - опциите за настаняване ще бъдат доста лимитирани. Всъщност, ще има единствено три нощувки (всяка за двама гости) на 13, 20 и 27 юни.

За да подсигурява прецизността на всеки подробност във вятърната мелница и нейната достоверност, Airbnb работи с френски историк.

Вътре в „ тайния апартамент “ гостите ще открият луксозен будоар, изпълнен с детайли в жанр ар нуво, съблекалня с аксесоари от Belle Époque и независима тераса на покрива - идеално място за коктейл преди или след шоуто.

Можете да резервирате един от трите налични престоя (на 13, 20 или 27 юни) тук до 19 часа на 17 май.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР