Облечени в рокли от 20-те години на ХХ в., с

...
Облечени в рокли от 20-те години на ХХ в., с
Коментари Харесай

Замъкът от “Имението Даунтън” отвори врати за почитатели

Облечени в рокли от 20-те години на ХХ в., с шапки с пера и костюми от три елементи, гости от целия свят се стичат в замъка Хайклиър в Англия, сцена на извънредно сполучливата телевизионна драма „ Имението Даунтън “ – а в този момент, най-накрая, и филм.

Величествената конюнктура от един от най-популярните телевизионни сериали правени в миналото, ще се появи на огромния екран, когато в петък във Англия, а по-късно този месец и в международен мащаб, ще бъде премиерата на кино лентата “Имението Даунтън ”, написа Агенция Франс Прес.
Носител на десетки награди след дебюта си във Англия през 2010 година, драмата за аристократи от началото на 20 век, хипнотизира Ифан Гао, китайска студентка, последваща в университет в Шотландия.
„ Всеки в Китай на нашата възраст знае за “Имението Даунтън ”, споделя 25-годишната студентка, позирайки за фотография в ретро рокля и блестящо колие към врата.
“Очарователно е ”, споделя тя, откакто се пропътува шест часа с трен от Единбург и с двама другари, с цел да участва на специфичния уикенд в замъка, проведен от продуцентите на кино лентата.
“Използвах този сериал, с цел да упражнявам британския си. ”
Имението от 19 век, което е дом на Джордж Хърбърт, 8-ми граф на Карнарвън, и лейди Фиона, неговата брачна половинка, има 200 стаи, четирима готвачи и четирима градинари.
Текущите разноски на имението, което включва и 3 000 овце, са големи, споделя графът пред Агенция Франс Прес, без да навлиза в детайлности.
Преди края на фотосите на телевизионната поредност през 2015 година, “там имаше още повече хора, 20 градинари, 16 души в кухнята ”, споделя той.
Броят на посетителите на замъка се е удвоил на повече от 90 000 души годишно с помощта на поредицата, чийто роман стартира с потъването на “Титаник ” през 1912 година и приключва в края на 1925 година.

Сюжетът на кино лентата, чиято публична премиера ще бъде на лондонския площад Лестър в понеделник, стартира през 1927 година, когато семейство Кроули с неспокойствие чака посещаване от крал Джордж V и кралица Мери.
Замъкът също се приготви за случая, като отвори порти за почитатели и извърши алеите си с безупречно поддържани остарели модели коли.
Витото дъбово стълбище и просторните стаи, украсени с картини, затоплени от камини и със прислужници, облечени в облекла от епохата, замъкът бе почувстван съвсем като дом от своите най-предани фенове на сериала.
“Чувствах се толкоз по роднински, все едно съм бил там и преди ”, споделя Даниел Бислер, 70-годишен калифорниец, облечен в лазурен костюм и вратовръзка с цветовете на британското знаме, възхищавайки се на другите стаи и коридори.
“Телевизионната драма в действителност улавя доста особено време в Англия, когато работническата класа, дамите, се бориха за правата си ”, прибавя Шайен Лейси, 24-годишна лондончанка, която е пристигнала с 54-годишната си майка Роя.
Емили Дикман от Чикаго съобщи, че се усеща „ мощно разчувствана “, откакто влезе в спалнята на лейди Сибил, една от героините на сериала.
“Смятам, че ние, американците, сме захласнати от англичаните. Нямаме лордове и дами, нямаме такава дълга история, и за нас е нещо очарователно ”, споделя тя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР