Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, Цеци взе за

...
Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, Цеци взе за
Коментари Харесай

Всичко за сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис

Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, Цеци взе за брачен партньор американски милионер. Тоалетът е дело на родната дизайнера Евгения Борисова. Повече от месец тя работи над роклята на Цеци, с цел да я направи тъкмо, както булката желае. На няколко пъти Борисова прави корекции, защото Красимирова се оказва много капризна. Костюмът на жениха е шит от персоналния му другар Том Форд.
Сватбата на десетилетието се организира в древен палат в Ситжес, плажно градче кра Барселона.

Дворецът, който е историческа забележителност, се трансформира в райско кътче. Цеци и новият й брачен партньор поръчват повече от 2000 рози непосредствено от Холандия, с цел да украсят обилното си празненство.

Кумове на новоизлюпеното семейство са фризьорката Вили Боршукова и американският комедиен артист Джон Струмейтис, брат на младоженеца. Именно коафьорката среща преди години родната моделка и Майк. Всички посетители са барнати и все едно са излезли от приказка. Мъжете са облечени с фракове, а дамите – с дълги бални рокли, писа „ България Днес “.

Шампанското гръмна следобяд. Точно тогава Цеци сподели „ да “ на Майк и го целуна буйно. Последваха бурни овации и горчиво.

Разходите по цялата женитба възлизат на повече от 1 млн. $. Семейството поема множеството разноски, а гостите, пристигнали от 10 страни, наброяват 300 души. Голяма част от сватбарите идват с черни самолети. Част от разноските са избити, защото младоженците продават правата на сватбата си на известно испанско списание.

Всички другари от България, които Цеци персонално си беше избрала, пристигната в Испания още в петък с под наем полет. Единственото изключение направи фолкзвездата Преслава, която долетя в последния миг, защото имаше други участия. Минути преди да се подпишат манекенката и предприемачът, към гостите се причисли музикантът от „ Ахат “ и продуцент Денис Ризов, който пътува от Съединени американски щати. Вокалът на рок групата Звезди пък бе зает като част от програмата дружно с отбор „ Българче “. Тримата тенори, балетисти на Националната опера, швейцарската пианистка Бела си и световноизвестната група на Хоакин Кортес, писа „ ТелеграФ “.

Младоженецът изненада булката, като я подари с ефектна заря, а измежду подаръците от гостите бяха доста картини и други творби на изкуството.

Още идната седмица младото семейство отпътува на меден месец на о-в Фиджи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР