Облечен в черна тениска, украинският рок музикант Святослав Вакарчук се

...
Облечен в черна тениска, украинският рок музикант Святослав Вакарчук се
Коментари Харесай

Рок звезда се стреми да измести от сцената президента комик на украинските избори

Облечен в черна тениска, украинският рок музикант Святослав Вакарчук се обръща от сцената към многочислените си почитатели и ги пита дали им е пристигнало до гуша от метода, по който се ръководи страната им.

" Колко от нас желаят същинска смяна? На какъв брой от нас им е писнало от остарялата политика? ", изкрещява той, вдигнал високо микрофона, до момента в който възторжената аудитория го приветства.

44-годишният фронтмен на групата " Океан Елзи " (Океанът на Елза) излага проектите си да се кандидатира на парламентарните избори на 21 юли с платформа, която включва орязване на въздействието на олигарсите, промяна на правосъдната система и подкрепяне на иноваторите. После рок групата стартира осъществяването си.

Вакарчук се пробва да се възползва от възходящото въодушевление срещу украинския хайлайф - същото въодушевление, което издигна телевизионния комедиант Володимир Зеленски на президентския пост през април с безапелационна изборна победа.

Певецът основа лична партия, наречена " Голос " ( " Глас " ) през май и е на обиколка в страната преди предварителните парламентарни избори. Подобно на Зеленски той се показва като друг от обичайните политици и зложелател на корупцията и ниския витален стандарт.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР