Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред

...
Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред
Коментари Харесай

Шокиращи признания на пристрастения към секса американец, който изби цялото си семейство заради връзка с българка

Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред в шерифското ръководство, откакто управляващите откриват трите натрупа в дома му. Простреляни са майка му, татко му и брат му, написа бг войс. От записите излиза наяве, че Амато отхвърля неведнъж, че има нещо общо с тройното ликвидиране.

Според прокуратурата обаче точно той е прострелял невъзмутимо фамилията си, тъй като е откраднал от тях 200 хиляди $, които е изпратил на българка, с която се срещнал през юни предходната година в уебсайт за порно камери.

От писмата, имейлите и показанията излиза наяве, че българката се споделя Силвия и е работила в уеб страницата myfreecams.com. Двамата с Амато траяли онлайн връзката си и в twitter. Семейството на американеца обаче било срещу. Това съгласно прокуратурата бил и претекстът на Амато да избие околните си.

Прокуратурата открива телата на бащата на Грант – Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и на брата Коуди, на 31 години, които били в дома си в Чулуота, Флорида, в петък, 25 януари. Градчето се намира покрай Орландо. На идващия ден шерифите водят на разпит Грант. Той е обвинен, само че не е задържан тогава. Кадрите от разпита демонстрират 29-годишния Амато спокоен и без страсти. Той нито един път не покачва гласа си, само че изрично отхвърля да има нещо общо с закононарушението.

От показанията излиза наяве, че Амато имал скандал с татко си, който схванал, че той продължава скрито връзката с българката в интернет. Разправията траяла три часа, до момента в който Грант си събирал багажа да се изнася. Той твърди, че майка му и брат му са пробвали да успокоят обстановката, само че безрезултатно. Но Грант продължава да отхвърля, че е умъртвил фамилията си.

На третия час от изявлението проверяващите демонстрират на Амато фотоси от мястото на престъплението с труповете на татко му, майка му и брат му. Във видеото виждаме Амато да клати главата си, да покрива лицето си с ръце и наподобява, че се бори със сълзите си. “Баща ти те е нападнал и ти си се опитал да се защитиш? ", пита единият детектив. “Не, не съм направил нищо от това ", дава отговор Амато.

В идващия час детективите се пробват да накарат мъжа да признае, само че безрезултатно. Те му споделят, че може да го схванат, в случай че Амато се е защитавал от татко си, който го е тормозил, само че не схващат за какво е умъртвил майка си и брат си, който постоянно му е помагал и го е защитавал. “Нямам отговор за нищо друго ", дава отговор Амато.

Детективите означават, че той не наподобява да съжалява за случилото си. “Не знаеш дали се чувстваш зле за това, което си предизвикал на твоето семейство? ", пита единият детектив.

“Аз съм упрекван за всичко през последната половин година. Аз се пробвах да продължа напред в положителна посока и всеки ден ми се подсещаше за всички проблеми, които съм предизвикал още веднъж и още веднъж, само че няма нищо, което да направя, с цел да трансформира това ", дава отговор Амато.

От прокуратурата демонстрираха и писмо, което той е написал до шестима другари, които познавал от онлайн група за порно, в което се извинява за лъжите, които им споделил. “Моето семейство научи за нея (Силвия, бел. ред.), за уеб страницата и за всички пари, които съм похарчил ", написа Амато в писмото. Той признава още, че не карал BMW, а Honda Accord, живеел с родителите и брат си, а не самичък, и не бил професионален покерджия, а някогашен медицински чиновник, който бил уволнен след обвинявания, че откраднал приспивателното пропофол.

Амато написа това писмо някъде след 9 януари, когато излиза от клиниката за секс и онлайн зависимости, в която го праща фамилията му. Той признава, че е останал там, до момента в който е могъл, за “да убедя фамилията ми, че съм добре и може да ме пуснат ".

В писмото Амато признава, че може да поддържа връзка със Силвия единствено през персонални известия в twitter, само че не и в уеб страницата. Мъжът бил изцяло унищожен от прекъсването на контакта с българката.

" Не мога да действам обикновено без нея ", написа той. “Никога няма да я преживея ". “Мразя се за всичко, което сторих, и мразя мисълта, че в никакъв случай няма да съм с нея още веднъж ", написа още Амато. “След всичко, което дадох и пробвах, с цел да бъда с нея… Просто не мога да проумея по какъв начин ще бъда без нея. "

В първия разпит пред служителите на реда Амато признава, че българката вземала по 90 жетона за минута и че той харчил по 0 за 5,000 жетона, с които прекарвал по 4 часа на вечер да я гледа онлайн. Той вземал парите от татко си и брат си, на които казвал, че били, с цел да промотира собствен онлайн бизнес. Разследващите пресметнали, че Амато е прекарал общо 11 дни в заплатен порно чат с българката. Два дни след първия разпит детективите арестуват Грант Амато за тройното ликвидиране.

В разпита преди ареста, възложен ни от прокуратурата като звуков файл, детективите споделят, че са разкрили видео и мемоари на фамилията, от които излиза наяве, че те са се страхували от него и са водили сметка за всички пари, които са му дали. Преди да щракнат белезниците, той още веднъж споделя, че не може да признае за закононарушението. 

По време на разглеждането на гаранцията на Грант в края на март прокуратурата уточни, че в това видео Джейсън на няколко пъти упреква непосредствено брат си за тройното ликвидиране. Грант нито един път не отхвърля да е направил закононарушението и съгласно прокуратурата това съставлява индиректно самопризнание. “Всичко води към обвинения и никой различен, уточни прокурор Стоун. – Никой различен не е имал проблеми с жертвите. " Защитникът на Амато обаче показва, че макар някои неистини по време на първия разпит за местонахождението на клиента му в разнообразни моменти проверяващите не са показали никакви физически доказателства, които да го свързват с закононарушението.

“В нито един миг от разпита той не признава, че е бил замесен в този трагичен случай ", споделя юрист Джеф Дауди. Срещу Грант Амато има три обвинявания за преднамерено ликвидиране от първа степен. Прокуратурата желае смъртното наказване “Това не е някаква драма. Това е най-голямата покруса в моя живот и аз съм неправилно упрекнат ", написа до кореспондент от локална медия през март Амато. В съда единственият му жив брат Джейсън се обръща към него: “Може би нямаше да съумея да те спра. Може би щеше да ме нараниш и мен. Но най-малко щях да знам какво се е случило. " “Ще се апелирам за теб, братко. Защото не мога да се апелирам за мама, баща или за Коди повече ", приключи показанията си Джейсън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР