Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред

...
Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред
Коментари Харесай

Българката, заради която американец изби близките си, работила в порно сайт

Облечен в болничната си униформа, Грант Амато прекарал часове наред в шерифското ръководство, откакто управляващите откриват трите натрупа в дома му. Простреляни са майка му, татко му и брат му, заяви BG VOICЕ. От записите, които прокуратурата даде на уеб страницата, излиза наяве, че Амато отхвърля неведнъж, че има нещо общо с тройното ликвидиране.

Според прокуратурата обаче точно той е прострелял невъзмутимо фамилията си, тъй като е откраднал от тях 200 хиляди $, които е изпратил на българка, с която се срещнал през юни предходната година в уебсайт за порно камери.

Българката се споделя Силвия и е работила в уеб страницата myfreecams.com. Двамата с Амато траяли онлайн връзката си и в twitter. Семейството на американеца обаче било срещу. Това съгласно прокуратурата бил и претекстът на Амато да избие околните си.

Прокуратурата открива телата на бащата на Грант - Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и на брата Коуди, на 31 години, които били в дома си в Чулуота, Флорида, в петък, 25 януари. Градчето се намира покрай Орландо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР