Облаци ще покрият слънцето днес в Пловдив. През сутринта ще

...
Облаци ще покрият слънцето днес в Пловдив. През сутринта ще
Коментари Харесай

Облаци ще скрият слънцето днес в Пловдив

Облаци ще покрият слънцето през днешния ден в Пловдив. През сутринта ще бъде хладно, като последователно температурите ще стартират да се повишават. Максималните за деня ще доближат до 24°. В следобедните часове ще се появи облачност, която ще се задържи до вечерта.
Прочетете още
През нощта облачността над страната ще бъде забележителна, в западните и централните региони с превалявания. На места в Западна България явленията ще бъдат интензивни. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 11° и 16°, в София към 12°.

Облачността ще се задържи забележителна с валежи, на повече места и по-интензивни след обяд и вечерта. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб, в Югоизточна България и тук-там северно от планините сдържан и мощен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 26°, в София към 22°. През нощта против сряда преваляванията ще спрат, а облачността ще намалее до ясно време. Атмосферното налягане ще бъде доста по-ниско от междинното за септември. През деня още малко ще се намали.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР