облаци БулфотоНад Черноморието ще е предимно слънчево.Ще духа умерен, преди

...
облаци БулфотоНад Черноморието ще е предимно слънчево.Ще духа умерен, преди
Коментари Харесай

Хубаво ще е времето на 3 март

облаци Булфото

Над Черноморието ще е най-вече слънчево.

Ще духа сдържан, преди обяд и краткотрайно мощен вятър.

На 3 март над България ще бъде слънчево, след обяд над източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Вятърът в Източна България за малко ще се ориентира от североизток, до вечерта ще отслабне, в доста региони и ще стихне.

Дневните температури ще се покачат и преобладаващите оптимални ще са сред 13° и 18°, по-ниски ще останат в източните региони от страната.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, преди обяд и краткотрайно мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който вечерта ще се ориентира от юг. Максималните температури на въздуха ще са 7°-10°, температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР