Областното пътно управление в Монтана обяви две свободни работни места,

...
Областното пътно управление в Монтана обяви две свободни работни места,
Коментари Харесай

Пътното в Монтана обяви конкурс за експерт и юрисконсулт

Областното пътно ръководство в Монтана разгласи две свободни работни места, научи BulNews.bg. Едната позиция е за младши специалист в отдела по инвестиционно-ремонтни действия, а другата е за юрист в звеното.
Работата на младшия специалист е да подкрепя началника на отдела и шефа на пътното в областта на капиталовата политика за възстановяване положението на пътната мрежа. В дилемите му е посочено, че би трябвало да актуализира и проучва информацията за технико-експлоатационното положение на републиканските пътища.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е професионален бакалавър с V младши сан, като най-малък професионален опит не се изисква
Юрисконсултът ще би трябвало да подкрепя началника на отдела при правното обслужване, процесуалното посланичество, като ще дава отговор и за обезпечаване вярното действие на администрацията.
Изискваната минимална степен за приключено обучение за длъжността е магистър с V младши сан и добита юридическа дееспособност.
Минималният размер на главната заплата за двете длъжности е 510 лв., като възнаграждението се дефинира според от професионалния опит на спечелилия претендент.
Конкурсите ще се проведат на два стадия – решение на тест и изявление, като крайният период за подаване на документи е 25 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР