Областният управител на Враца Малина Николова благодари на ръководството на

...
Областният управител на Враца Малина Николова благодари на ръководството на
Коментари Харесай

Нов трафопост ще помогне за разкриване на работни места във Враца

Областният шеф на Враца Малина Николова благодари на управлението на ЧЕЗ за вложенията в възстановяване на електроснабдяването на региона на среща с управлението на електроразпределителната компания, кметове и заместник–кметове на общините и специалисти от общинските администрации.

На събитието участваха Карел Крал, районен управител на ЧЕЗ за България, Петър Холаковски – изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение, Виктор Станчев – основен действен шеф на компанията, Бойко Чавдаров – управител „ Управление на активи “ и представители на ЧЕЗ Електро България. 

Целта на срещата е локалните управляващи да се срещнат с проектите и целите на компанията, развиването на електроенергийната инфраструктура и съответните осъществени планове в област Враца, с които е усъвършенствано качеството на електрозахранването.

„ Благодаря за самодейността на господин Карел Крал – районен управител на ЧЕЗ за България и на цялото управление. Уверена съм, че компанията ще продължи да поставя старания за увеличение на вложенията в електроразпределителната мрежа на територията на област Враца и за обезпечаване на европейско качество на обслужване за жителите и бизнеса “, сподели Малина Николова.

Карел Крал срещна представителите на общините от региона с проектите и целите на компанията.

„ През 2017 година ЧЕЗ Разпределение ще усили размера на вложените средства в реорганизация и възобновяване на мрежата в област Враца с 55% спрямо миналата година. Компанията ще вложи в района 3.1 млн. лева Реализацията на плануваните планове ще ни разреши да подобрим качеството на доставките за клиентите на ЧЕЗ в региона. Отделно ще изкупим всички уреди, за които се показват нужните документи, а за нови присъединения ще отделим към 700 хиляди лева “, сподели Карел Крал.

По време на визитата си в града, управлението на ЧЕЗ показа и един от плановете, част от капиталовата стратегия на сдружението в града за 2017 година, и разгласи съответните проекти на ЧЕЗ Разпределение за района.

„ Представям Ви един от най-големите ни планове в региона през тази година - построяването на нов трафопост в промишлената зона на гр. Враца на стойност 132 хиляди лв., посредством който ще се зареждат 23 нови икономически консуматори, които ще обезпечат работни места в региона. 227 хиляди лева инвестирахме в огромна реорганизация на електропровод „ Рашов дол “, което докара до повишение на сигурността на електрозахранването на 10 села по поречието на река Искър (с. Ребърково, с.Лютиброд, с.Зверино, с.Игнатица, с.Оселна, с.Злидол, с.Елисейна, с.Очиндол, с.Габровница и с.Еленов дол). 167 хиляди лева ще вложим в рационализация и реорганизация на две мрежи ниско напрежение с обща дължина 2200 метра в гр. Враца. С реализирането на тези вложения ще се усъвършенства качеството и надеждността на електрозахранването на 150 семейства в региона сред Езиковата гимназия и Автогарата, както и на 100 семейства в региона на улиците „ Иван Ангелов “ и „ Димчо Дебелянов “, съобщи Петър Холаковски, изпълнителен шеф на ЧЕЗ Разпределение България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР