Областният управител на Видин Иво Атанасов изкара на бял свят

...
Областният управител на Видин Иво Атанасов изкара на бял свят
Коментари Харесай

Областният на Видин: Бившият кмет Цветан Ценков готви изборна измама

Областният шеф на Видин Иво Атанасов изкара на бял свят опит за операция на изборите от досегашния кмет и претендент за втори мандат Цветан Ценков и компания.

Повод за конференцията беше инспекция на губернатора (във връзка с инспекции на премиера на Денков и на районния министър Цеков) за всеобщият избирателен туризъм през последните месеци във Видинско.

Населението във Видин и общината е набъбнало с към 3000 души по сегашен адрес, а на множеството места на 100 кв. м. повърхност са се уредили да живеят по 20-30 души. Нищо, че има и случаи, в които притежателите на парцела не знаят, че си имат самонастанили се новодомци.

В опитите си да разплете кълбото на измамата, губернаторът потърсил подпомагане от ГРАО и краткотрайната кметица на Видин, само че блъснал на камък, защото служителките решили да останат правилни до дъно на досегашния кмет и отказали да изпълнят предписание на министъра даже. Има ли служителката в ГРАО осъзнато присъединяване и пръст в огромното преселение на народите във видинско ще стане ясно след инспекция от компетентните органи.

Преди ден регионалният шеф назначи за краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на Видин (до избиране на нов, както е по закон) Юли Петров, до неотдавна общински консултант.

„ Г-н Юли Петров е назначен от мен, след консултация с Любен Иванов (ДБ). Изборът ми на Юли Петров сподели, че съм на прав път. Трябваше ми човек, който да внесе успокоение в общинските чиновници. Да не бъдат натискани да гласоподават за избрана кандидатура, да бъдат успокоени, с цел да могат да се проведат едни почтени избори ”, разяснява Иво Атанасов.

Назначението на Юли Петров безусловно взриви управлението на общината и досегашният ръководител на Общинския съвет Генади Велков, както и зам.-кметиците Борислава Бориславова и Десислава Тодорова. Те скорострелно прекъснаха отпуските си и дохвърчаха в 15-етажната постройка на кметството. А съгласно градската мълва, долитането им пък се свърза със среднощна акция в общината по измъкването на най-малко 2 чувала с документи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР