Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се обърна за

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров се обърна за
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Провинция Джянси търси доставчици на медицински защитни материали заради коронавируса

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров се обърна за подпомагане към организациите Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, Асоциация на индустриалния капитал в България /АИКБ/, Съюз за стопанска самодейност /ССИ/, Българска търговско-промишлена палата /БТПП/ и Българска стопанска камара /БСК/, в които членуват представители на бизнеса във връзка получено писмо от китайската провинция Джянси.

В него се желае да бъде предоставена информация за български компании снабдители на защитни материали – маски, костюми, защитни очила, с които китайските сътрудници да се свържат за следващи дейности.

Губернаторът на Джянси към Илиан Тодоров: С Вашата мощна поддръжка обменът и съдействието сред двете страни са в нова епоха

В писмото представителите на китайската провинция декларират, че с цел да се оправят с огнището на пневмонията, породена от новия ковид (2019-nCoV), от 24 януари 2020 година провинция Джянси е подхванала ограничения за публичното здраве на най-високо равнище. Народното държавно управление на провинцията отдава огромно значение на казуса и се прави цялостна предварителна защита и надзор.

Китайският вирус продължава да убива

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР