Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи специални благодарности

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи специални благодарности
Коментари Харесай

Губернаторът на Джянси към Илиан Тодоров: С Вашата силна подкрепа обменът и сътрудничеството между двете страни са в нова ера

Областният шеф на Софийска област Илиан Тодоров получи специфични благодарности от губернатора на Народното държавно управление на китайската провинция Джянси И Лиан Хонг. От името на Народното държавно управление той изрича поздрави за дейните старания на Тодоров за поощряване на връзките за съдействие сред Софийска област и провинция Джянси.

„ След подписването на писмото за желание за определяне на съдействие сред провинция Джянси и Софийска област предходната година и с Вашата мощна поддръжка, се организираха фотоизложбите в България „ Джянси в пейзаж без съпоставяне “ и „ Красивата Джянси “, показващи очарованието на провинцията “, написа в писмото си до Тодоров губернаторът на Джянси.

И Лиан Хонг кани делегация, отпред с Тодоров да посети провинция Джянси през юни 2019 година, оповестиха от пресцентъра на Софийска област.

„ Ние имаме вяра, че в границите на самодейността „ Един пояс, веднъж “, както и самодейността „ 16+1 “, визитата Ви ще способства за поощряване на двустранния продан и съдействие в региона на стопанската система, търговията, селското стопанство, образованието, туризма и други “, приключва писмото.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР