Областният управител на Софийска Илиан Тодоров изригна срещу Слави Трифонов.

...
Областният управител на Софийска Илиан Тодоров изригна срещу Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Слави Трифонов е брутален ултра популист

Областният шеф на Софийска Илиан Тодоров изригна против Слави Трифонов. По думите му той е "брутален ултра популист, който си играе и танцува с омразата на хората ".

"Представям си с голямо страдание, по какъв начин възможните бъдещи народни представители от партия „ Няма такава държава” на господин Слави Трифонов ще се показват пред непознатите посланици в България, пред нашите сътрудници в Европейски Съюз, пред политиците и администрациите в целия свят, пред всички непознати вложители, които желаят да печелят и да основават работни места в страната ни ", разяснява Тодоров.

"Ще се показват ли същите като избраници на нещо наречено „ Няма такава държава”, очаквайки в това време задгранични вложения или почитание от останалите страни? Чудя се кой ще влага или почита „ такава държава”.

Интересно ми е дали новите 120 мажоритарно определени депутати няма да наподобяват на мажоритарно определените кметове феодали ", чуди се регионалният шеф.

"Вълнувам се откровено и с подигравка по какъв начин някой вид „ кметът феодал Х “ ще написа законопроекти в полза на народа, или просто ще следи за личните си изгоди, или за облагите на този който е спонсорирал предизборната му акция.

Смея се на глас, когато някой ми приказва за наложително гласоподаване. Мога да зачерта две партии или претенденти в листата – и бюлетината ми става невалинда ", уточни Тодоров.

"Главният прокурор щял да се избира от народа, което значи че претендентите ще би трябвало да водят предизборни акции. А кой ще им ги заплати, същите тези акции? Националните медии желаят доста пари! Кой ще даде парите за претендентите? Няма да е вуйна Мария от с. Равно Поле, общ. Елин Пелин.

Лицата и компаниите, които спонсорират акцията на избран претендент за Главен Прокурор ще бъдат ли наказателно преследвани в бъдеще, в случай че спонсорираният бъде определен? ", пита още той.

"Според Трифонов, шефовете на регионалните дирекции и районни ръководства на Министерство на вътрешните работи също щели да се избират с избори. А в случай че шефът на Полицията арестува нарушителите, те ще гласоподават ли за него? А в случай че не ги тормози да си крадат на воля, дали биха го избрали отново? ", чуди се Тодоров.

"А някой, който продава дрога на децата, може ли също да се кандидатира? А Министерство на вътрешните работи ще има ли думата, кой ще е началник на ОДМВР, откакто същият се избира след избори? Или може да е всеки подложен човек на оня, който има пари да си купи гласовете?

Слави Трифонов дава обещание административна промяна, без да е работил и ден в администрацията. Същото както, аз мога да приказвам за гинекология, без да съм изродил даже едно бебе! ", приключи регионалният шеф.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР