Областният управител на София-област Илиан Тодоров и МВР в лицето

...
Областният управител на София-област Илиан Тодоров и МВР в лицето
Коментари Харесай

Само във Фрог: Областен управител и МВР се хванаха гуша за гуша заради стрелбата в Ботевград

Областният шеф на София-област Илиан Тодоров и Министерство на вътрешните работи в лицето на шефа на политическия кабинет Анжелина Тотва се хванаха гуша за гуша.
Това излиза наяве от възмутително писмо на Тодоров, изпратено тези дни до вътрешния министър Валентин Радев, с което Фрог се снабди. От него се схваща, че Анжелина Тотева почнала да командва и подчинените на регионалния шеф. Искрата тръгнала от една среща на 12 юни в Ботевград, проведена във връзка стрелбата, при която починаха избягалия пандизчия Владимир Пелов и локалната кримка Марио Панчев.

Анжелина Тотева разпоредила на заместниците на Илиан Тодоров стремително да се явят на въпросната среща през главата на Тодоров. „ В прорез с вътрешните правила за работа в администрацията, госпожа Тотева си разреши да основава „ организация “ за осъществяване на работна среща в Ботевград на 12.06. 2018 година, като предложения за присъединяване хора от моя екип, които не са упълномощени да участват. Изключително ми е неприятно, че се основава в допълнение напрежение от Вашите сътрудници, в лицето на госпожа Тотева, се споделя към края на писмото. Нещо повече, Тодоров отбелязва, че има „ голословни “ нападки от страна на Тотева към самия него.

Припомняме ви, че Илиан Тодоров е от партия „ Атака “. Анжелина Тотева пък минава за доста приближен човек на премира Бойко Борисов. Твърди се, че и по други мотиви сред тях е имало напрежение. От няколко месеца в Министерство на вътрешните работи под сурдинка навсякъде се разяснява,че Тотева се трансформирала в „ Сив кардинал “ и министър Валентин Радев напълно се съобразявал с нейните разпоредби. Всички във ведомството покорно се подчинявали на дамата, само че единствено Илиан Тодоров намерил сили да й се опълчи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР