Областният управител на София Иван Кючуков върна три спорни решения

...
Областният управител на София Иван Кючуков върна три спорни решения
Коментари Харесай

Областният управител върна решенията на СОС за именуване

Областният шеф на София Иван Кючуков върна три противоречиви решения на Столичния общински съвет от предишния четвъртък, които бяха обжалвани от групата съветници на Българска социалистическа партия. Мнозинството в СОС гласоподава знамето на Украйна да бъде издигнато до българското на постройката на общината на ул. " Московска " 33, а две места да бъдат именувани в символ на взаимност с Украйна.
Озеленено пространство сред бул. " Драган Цанков ", ул. " Незабравка " и ул. " Никола Мирчев " в регион " Изгрев " тъкмо до Руското посолство бе наречено алея " Героите на Украйна ", а друга повърхност наоколо получи името площад " Борис Немцов ".
Решението е взето според пълномощията на регионалния шеф на база описаното в закона и стотиците сигнали на жители, постъпили в регионалната администрация на София, се споделя в известието. Според администрацията е открито, че са позволени основни нарушавания на материалноправните разпореждания на законите, които водят до изцяло опорочаване на въпросните актове на Столичния общински съвет.
Като рационална и национално виновна дефинираха от Българска социалистическа партия в София позицията на регионалния шеф.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР