Областният управител на София Илиан Тодоров коментира качеството на живот

...
Областният управител на София Илиан Тодоров коментира качеството на живот
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: В България се живее много по-добре от редица държави в Европа

Областният шеф на София Илиан Тодоров разяснява качеството на живот у нас, откакто по-рано през днешния ден се произнесе по въпроса с директните задгранични вложения, които по думите му надминават даже тези в страни като Швейцария и Нидерландия.

В ново свое изказване Тодоров съобщи, че в България се живее доста по-добре от редица страни в Европа.

Публикуваме мнението на регионалния шеф без редакторска интервенция:

,,Ние българите имаме една обща неприятна линия. Обичаме да се оплакваме. Някак си мазохистично обичаме да бъдем жертви. Да се самоопределяме като онеправдани, излъгани и даже бедстващи. Истината обаче е напълно друга. Обичаме да ненавиждаме оня, който споделя истината. Лао Дзъ бе споделил, че гласът на истината е противен за слуха. В тази връзка би трябвало да основа неприятности на доста хора, изричайки че качеството ни на живот е доста по-високо от това в редица европейски страни. И това не са мои мисли, а резултат от проучвания на интернационалните самостоятелни институции. Според тях показателя за качеството на живот в София е по-добро от редица европейски градове'', изясни Тодоров.

Илиан Тодоров: Протестите против държавното управление са форма на дебилизъм и олигофрения

,,Според ''Numbeo'' в София се живее по-добре, в сравнение с в Атина, Будапеща, Милано, Лондон, Букурещ, Париж, Рим и Москва. Според същото проучване софиянци живеят по-добре от жителите в Хонг Конг, Истанбул, Пекин и редица други градове. Роденият в Русе лауреат на Нобелова премия за литература, белетрист, есеист, драматург и мъдрец от еврейски генезис Елиас Канети бе споделил: ''Истината би трябвало да удря като гръм. Иначе би била безполезна'', приключва той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР