Областният управител на Русе Галин Григоров и префектът на Гюргево

...
Областният управител на Русе Галин Григоров и префектът на Гюргево
Коментари Харесай

Русе координира с Гюргево епидемичната обстановка в двата района

Областният шеф на Русе Галин Григоров и префектът на Гюргево Анета Матей са разискали в телефонен диалог през днешния ден настоящата епидемиологична конюнктура в двата района. Това оповестиха от регионалната администрация в Русе.

Общият брой на инфектираните с ковид към края на вчерашния ден в Гюргевско е бил 109. Под карантина са сложени 419 души, а 17 пациенти към този момент са изцяло излекувани.

В Русенско инфектираните все още са седем. От тях двама към този момент са излекувани. Други четирима души с ковид са в положително положение. Те са на домашно лекуване и под карантина. В болница е единствено 35-годишна жена. Тя е с десностранна бронхопневмония и се лекува в Специализираната болница за интензивно лекуване за пневмо-фтизиатрични болести /СБАЛПФЗ/ в Русе.

От регионалната администрация осведомят, че през днешния ден е празникът на град Гюргево , само че поради противоепидемичните ограничения тържества няма да има. Областният шеф Галин Григоров и неговите заместници - Валентин Колев и Свилен Иванов, са изпратили своите поздравления до институциите.

От регионалната администрация напомнят, че през последните два програмни интервала са осъществени голям брой планове в разнообразни сфери, целящи възстановяване изискванията на живот в трансграничния район.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР