Областният управител на Перник Ирена Соколова откри 19-ия волейболен турнир

...
Областният управител на Перник Ирена Соколова откри 19-ия волейболен турнир
Коментари Харесай

Областният управител на Перник откри 19-тия волейболен турнир Борис Гюдеров

Областният шеф на Перник Ирена Соколова откри 19-ия волейболен шампионат " Борис Гюдеров " в Перник. Надпреварата е в памет на изтъкнатия български национал и едно от най-големите имена в родния волейбол от предишното Борис Гюдеров и обичайно се организира в едноименната зала в града.

В тазгодишното издание на шампионата вземат участие четири отбора, като посетители на Миньор са столичните Левски, ЦСКА и Славия. Соколова благодари на тимовете от Суперлигата, които са се отзовали на поканата на перничани, макар че Миньор към този момент играе във Висшата лига. Тя се обърна с признателност и към публиката, като увери, че Перник постоянно е бил и ще остане люлка на волейбола.

Президентът на Миньор Петър Първанов призна, че " жълто-черните " вършат крачка обратно, отпадайки от Суперлигата. Той обаче изрази вяра, че това ще се отрази здравословно на отбора, тъй като в него в този момент влизат млади състезатели, на които се дава опция за изява.

Турнирът " Борис Гюдеров " е обичаен и се организира постоянно в навечерието на шампионата и на празника на Перник - 19 октомври. Състезанието е вписано и в календара на волейболната федерация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР