Областният управител на Перник Ирена Соколова инициира проверки по повод

...
Областният управител на Перник Ирена Соколова инициира проверки по повод
Коментари Харесай

Областният управител на Перник нахлу във "Фермата" заради разследване и отвори очите на всички след проверка!

Областният шеф на Перник Ирена Соколова инициира инспекции във връзка споделяния в обществените мрежи, че ТВ форматът „ Фермата “ заплашва акваторията на язовир „ Студена “, написа zapernik.com.
На среща през днешния ден шефовете на Регионалната ревизия по околната среда и водите – Перник и „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Перник внесоха своите отчети за резултатите от осъществените огледи и инспекции.



Фактите са, че избраният с контракт за снимачните действия терен се намира в Пояс „ II “ на разстояние 2500 м от водовземната кула, на левия бряг на вливния ръкав на река Струма. Няма никакъв достъп на животни наоколо до водата.



Фермата се снима по-далеч от язовира, не както феновете считат до самия язовир.

„ Снимачният екип е длъжен да опазва употребената територия от замърсявания и пожари и да я съобщи в безупречен тип. “ – рапортува господин Витанов шеф на ВиК Перник.

„ Не се откриха съществуване, приключване или разливи на отпадъчни води, също и налични битови боклуци отвън поставените съдове за сметосъбиране, както в границите, по този начин и отвън границите на обекта. “ – са констатациите на господин Ангелов – шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Оказва се, че във „ Фермата “ употребяват химически тоалетни, а тази която е селската тоалетна е единствено за декорация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР